Με το χαμόγελο στα χείλη, παρά το γεγονός ότι έφτασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος, τις πρώτες πρωινές ώρες, επέστρεψε στην Ελλάδα η Μαρία Πρεβολαράκη και ο προπονητής της Μόησεν Παριγέι,
Εμφανώς συγκινημένη η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Γαλλία, στις πρώτες της δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους είπε: «Το 2017 κλείνει με τον καλύτερο τρόπο για μένα. Μετά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κατακτώ το χάλκινο μετάλλιο και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Αυτές οι επιτυχίες μου δίνουν δύναμη και όρεξη να συνεχίσω σκληρά την προετοιμασία για να διεκδικήσω ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον», τόνισε η Μαρία Πρεβολαράκη.
Από τη μεριά του ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Μόησεν Παριγέι σχολίασε: «Η Μαρία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, αλλά για εμάς ήταν… χρυσό! Τα τελευταία χρόνια περάσαμε πολύ δύσκολα με τον τραυματισμό της Μαρίας και έπρεπε να τη βοηθήσουμε ψυχολογικά να επιστρέψει στις παλαίστρες. Εκείνη, όχι μόνο επέστρεψε, αλλά κατάφερε να ανέβει και στο βάθρο. Είμαι πάρα πολύ συγκινημένος και χαρούμενος», δήλωσε ο Μόησεν Παριγέι.
Εκ μέρους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης στο αεροδρόμιο βρέθηκαν ο πρόεδρος Δημήτρης Τραμπάκουλας και ο αντιπρόεδρος Μύρων Στεφανάκης.

Συγχαρητήρια του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού

Άμεση και ταυτόχρονα συγκινητική ήταν η αντίδραση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη στην επιτυχία της Μαρίας Πρεβολαράκη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γαλλίας.
Ο κ.Βασιλειάδης, ο οποίος με κάθε ευκαιρία δείχνει ότι είναι κοντά στην Πάλη, την Παρασκευή έστειλε επιστολή στην ΕΛΟΠ, για να δώσει συγχαρητήρια στην Πρεβολαράκη, τον προπονητή της, καθώς και στο ΔΣ της ομοσπονδίας για το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Παράλληλα στην επιστολή του, ο υφυπουργός, ζήτησε να τον… συνοδεύσει η Μαρία Πρεβολαράκη στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Πάλης που θα διεξαχθεί από τις 4 έως τις 10 Σεπτεμβρίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης στα Ανω Λιόσια.
Ο κ. Βασιλειάδης, τέλος ευχήθηκε σε όλα τα ελληνόπουλα που θα αγωνιστούν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα καλή επιτυχία.
Το μόνο σίγουρο πάντως, είναι ότι η ελληνική Πάλη «ακούει» τα όσα λέει ο υφυπουργός Αθλητισμού. Στις 4 Αυγούστου ο κ. Βασιλειάδης, είχε πει στους πρωταθλητές Ευρώπης: Μαρία Πρεβολαράκη, Γιώργο Πιλίδη και Ηλία Παγκαλίδη, που τους είχε δεχτεί στο γραφείο του: «Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για μετά τα παγκόσμια πρωταθλήματα κι ελπίζω με περισσότερες επιτυχίες»…
Η Μαρία, λοιπόν, έκανε την αρχή και ελπίζουμε στο Παγκόσμιο της Αθήνα οι ελληνικές επιτυχίες να είναι πολλές και η γενική γραμματεία να γεμίσει με… παλαιστές!