Αξιότιμοι Ολυμπιακοί συνεργάτες ,

Σας γνωρίζουμε ότι η Ολυμπιακή Αλληλεγγύη της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής προσφέρει τη δυνατότητα διεκδίκησης μιας υποτροφίας ανά χώρα για το ακόλουθο πρόγραμμα επιμόρφωσης προπονητών στα αγγλικά:

 

International Coaching Course (ICC) delivered by the Hungarian University of Sports Science, Budapest (Ουγγαρία)

Γλώσσα εκπαίδευσης: Αγγλικά

Κύρια αθλήματα / αγωνίσματα: Καλαθοσφαίριση, Ξιφασκία, Ποδόσφαιρο, Χειροσφαίριση, Τζούντο, Κολύμβηση, Αντισφαίριση, Πετοσφαίριση, Υδατοσφαίριση, Πάλη και Γενική Φυσική Κατάσταση

Ημερομηνίες εκπαίδευσης (με φυσική παρουσία)από 1 Απριλίου μέχρι 31 Μαϊου 2024

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να κάνουν απευθείας την αίτηση στο πανεπιστήμιο πριν στείλουν δικαιολογητικά στην ΕΟΕ για την υποτροφία. Στην ιστοσελίδα https://tf.hu/en/students/future-students/international-coaching-course μπορείτε να βρείτε πληροφορίες καθώς και την αίτηση.

Οι αιτήσεις στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή – για να γίνει η επιλογή μεταξύ των υποψηφίων εγκαίρως – πρέπει να γίνουν μέχρι Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες πρέπει να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις που περιγράφονται από το πανεπιστήμιο και να καταθέσουν μέσω των αντίστοιχων ομοσπονδιών τους:

  • Την επισυναπτόμενη αίτηση συμπληρωμένη (Olympic Scholarships for Coaches – application)
  • Συμπληρωμένη την αίτηση για το πανεπιστήμιο.
  • Curriculum Vitae στα αγγλικά (PDF ή Word)
  • Αντίγραφο Διαβατηρίου
  • Supporting Letter από την Ομοσπονδία στα αγγλικά
  • Cover Letter από τον αιτούντα / την αιτούσα στα αγγλικά

Για περισσότερες λεπτομέρειες για την υποτροφία, οι ομοσπονδίες μπορούν να επικοινωνούν με τη κα Μαζανίτου Βάσια στο [email protected] και στο τηλ: 210. 68 78 913.

 

Olympic Scholarships for Coaches – application