Με σπουδαίες προσπάθειες, επιβλητικές νίκες και εντυπωσιακή συγκομιδή μεταλλίων παρουσιάστηκε η ελληνική ομάδα στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασιδων της Ρουμανίας. Συνολικά η χώρας μας μέτρησε δέκα μετάλλια σε ελληνορωμαϊκή, ελευθέρα και πάλη γυναικών με τους νεαρούς πρωταθλητές να αποδεικνύουν για ακόμα μία φορά ότι το μέλλον του αθλήματος στην Ελλάδα προδιαγράφεται λαμπρό.

Συνολικά επτά αθλητές έφτασαν στους τελικούς των κατηγοριών τους, καθώς από τα δέκα μετάλλια, τα τρία ήταν χρυσά και τα τέσσερα ασημένια, ενώ ακόμα τρία μετάλλια ήταν χάλκινα.

Συγκεκριμένα στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν ο Παύλος Ντιαντιάδης (Ελευθέρα, 52κ.), ο Αβραάμ Μουστόπουλος (Ελευθέρα 75κ.) και η Ιωάννα Ξενίδου (62κ.).

Το ασημένιο μετάλλιο πήραν οι Νίκος Καραβάνος (Ελευθέρα, 85κ.), Ηλίας Χατζόπουλος (Ελληνορωμαϊκή 75κ.),  Βασιλική Καραβάνου (58κ.) και  Λουκία Καραγιάννη (62κ.).

Θέση στο βάθρο και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Σωτήρης Ντόντος (Ελληνορωμαϊκή, 44κ.), Δήμητρα Σκουβάκη (50κ.) και Δήμητρα Μπαρέλου (66κ.).

Από εκεί και πέρα, μία ανάσα από τα μετάλλια έφτασε ο Δημήτρης Δημόπουλος, που πήρε την 4η θέση στα 41 κιλά της Ελληνορωμαϊκής, όπως και οι Αΐκ Καζαριάν (Ελευθέρα, 57κ.),  Ευγενία Λάμπρου (50κ.),  Φωτεινή Ναλμπάντη (58κ.), που έφτασαν στην 5η θέση των κατηγοριών τους.

Πλασάρισμα στην 6η θέση είχαν οι Γεωργία Χασαμπαλιώτη (54κ.) και Έλλη Σεϊταρίδου (66κ.), ενώ στην 7η οι Γιώργος Χονδρονάσιος (Ελληνορωμαϊκή, 38κ.), Δημήτρης Σερετίδης (Ελληνορωμαϊκή, 48κ.),     Ιάσονας Μαργαριτίδης (Ελληνορωμαϊκή, 52κ.),  Χρήστος Γκολντάτσι (Ελληνορωμαϊκή, 57κ.),  Σωτήρης Μπούζας (Ελληνορωμαϊκή, 68κ.) και Ελένη Γκολντάτσι (42κ.).

Τέλος οι Μάριος Καπάνταης (Ελληνορωμαϊκή, 57κ.) και Στέφανος Βασδέκης (Ελληνορωμαϊκή, 68κ.) βγήκαν 8η, ενώ στην 9η θέση κατετάγη ο Μάριος Λάμπρου (Ελληνορωμαϊκή, 52κ.).

Οι αγώνες στο Βαλκανικό U15 συνεχίζονται με το ομαδικό.