Το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης U20 που διεξάγεται στο Αμάν της Ιορδανίας θα διεκδικήσει ο Αχιλλέας Χρυσίδης.

Ο Ελληνας πρωταθλητής αγωνίστηκε στα 130κ. της ελληνορωμαϊκής κι έφτασε έως τον ημιτελικό. Στο καθοριστικό παιχνίδι ηττήθηκε με τεχνική υπεροχή από τον Κινέζο Γιανγκ κι αύριο θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Χρυσίδης ήταν πραγματικά εντυπωσιακός. Στο εναρκτήριο παιχνίδι έκαμψε την αντίσταση του Πανκ (Εσθονία) με 7-3 και πήρε την πρόκριση. Στα προημιτελικά κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Αμερικανό Ατάο. Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ ο Χρυσίδης δεν τα παράτησε και νίκησε με 6-4.

Στον ημιτελικό αντιμετώπισε τον Κινέζο Γιανγκ. Σε ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-2. Στην συνέχεια όμως ο Κινέζος βρήκε τις λύσεις και νίκησε με τεχνική υπεροχή.

Το Σάββατο ο Χρυσίδης θα παλέψει με τον νικητή του ζευγαριού Μελέκοφ (Ρωσία) – Γκαμπισόνια (Γεωργία) για το χάλκινο μετάλλιο

Στα 55 κιλά της Ελληνορωμαϊκής ο Ηλίας Ζαϊράκης έχασε από τον Αμπντουβαλί Ραχιμπάγεφ και έμεινε εκτός συνέχειας, ενώ την ήττα στα 77 κιλά γνώρισε ο Ανδρέας Βασιλακόπουλος από τον Ιμπραΐμ Ταμπάεφ από την Βουλγαρία. Τέλος, ο Ιωσηφίδης στα 87 κιλά ηττήθηκε από τον Πατρίκ Ιουλιάν Γκορντάν από την Ρουμανία.