Η Μαρία Πρεβολαράκη ήταν εντυπωσιακή στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα και αύριο θα  διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης που διεξάγεται στο Βελιγράδι.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έφτασε έως την ζώνη των μεταλλίων πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις και έχει δύο μεγάλες ευκαιρίες για να εξασφαλίσει το Ολυμπιακό εισιτήριο.

Στο εναρκτήριο παιχνίδι η Πρεβολαράκη νίκησε με 2-1 την Κεουνιμιέβα (Ουζμπεκιστάν) και συνέχισε στη διοργάνωση.

Στη φάση των «16» κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Κινέζα Πανγκ και κατάφερε να σημειώσει μία επική ανατροπή. Παρά το γεγονός ότι έχασε από την ασημένια Ολυμπιονίκης με 4-1 ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα, κατάφερε να το γυρίσει σε 7-4. Ο πάγκος της Κίνας έκανε ένσταση, η οποία απορρίφθηκε κι έτσι η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επικράτησε με 8-4.

Η Ρουμάνα Ανα ήταν η αντίπαλος της Πρεβολαράκη στα προημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι η Ελληνίδα αθλήτρια υπερίσχυσε της ισοπαλίας και με το 1-1 βρέθηκε στα ημιτελικά.

Στον αγώνα για την πρόκριση στον τελικό, όπου όποιος νικούσε θα εξασφάλιζε και την Ολυμπιακή πρόκριση, η Μαρία Πρεβολαράκη ηττήθηκε με τεχνική υπεροχή από την Φουτζιναμι (Ιαπωνία). Επομένως αύριο θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο, αλλά και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα έχει δύο ευκαιρίες. Αλλωστε το εισιτήριο για το Παρίσι δίνουν οι πέντε πρώτες θέσεις. Οπερ σημαίνει ότι οι δύο χαμένοι των μικρών τελικών θα αγωνιστούν για την πρόκριση.