Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης συναντήθηκε με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών και είχε την ευκαιρία να συζητήσουν για τα θέματα της ελληνικής Πάλης, αλλά και του αθλητισμού. Ο κ. Κώστας Καραμανλής γευμάτισε με τα μέλη της ΕΛΟΠ και σε πολύ εγκάρδιο κλίμα ενημερώθηκε για την πρόοδο του αθλήματος.
Την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Στέργιος Λεωνάκης, ο αντιπρόεδρος της ΕΟΕ και μέλος του ΔΣ Ξενοφώντας Αθανασίου, o Αντιπρόεδρος Αναστάσιος Μπεαζίδης, κι ο έφορος Φανούρης Μπατζακίδης.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών άκουσε με μεγάλη προσοχή όλες τις προτάσεις της ΕΛΟΠ κι έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στις πολλές διεθνείς διοργανώσεις που αναλαμβάνει η ομοσπονδία κάθε χρόνο, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να γίνεται πόλος έλξης χιλιάδων αθλητών από όλο τον κόσμο. Ο αθλοτουρισμός άλλωστε είναι ένας τομέας όπου η χώρα μας πρέπει να επενδύσει.

Ο κ. Κώστας Καραμανλής ήταν απόλυτα ενήμερος για την επί χρόνια δράση της ελληνικής Πάλης στο νομό Σερρών, όπου είναι και η εκλογική του περιφέρεια. Τα Πανελλήνια πρωταθλήματα που διεξάγονται ανελλιπώς κάθε χρόνο στην περιοχή, καθώς και τη μεγάλη παράδοση και δραστηριότητα των σωματείων, ενώ ήταν γνώστης και της παραδοσιακής Πάλης, η οποία εκτός από αθλητικό έχει κυρίως πολιτιστικό χαρακτήρα.

Ο κ. Κώστας Καραμανλής από την πλευρά του ευχήθηκε στους αθλητές που διεκδικούν την Ολυμπιακή πρόκριση καλή επιτυχία. Ηταν ιδιαίτερα θετικός στο να πραγματοποιηθεί μια διεθνή διοργάνωση στις Σέρρες και τόνισε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της ομοσπονδίας.