Με ένα μετάλλιο στις αποσκευές και πολλές εμπειρίες ολοκληρώθηκε το διεθνές τουρνουά Πάλης που διεξήχθη στο Ταλίν. Πρόκειται για ένα από τα πλέον φημισμένα τουρνουά μικρών ηλικιακών κατηγοριών που γίνεται στην Ευρώπη και το επίπεδο είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Ο Νίκος Καραβάνος θριάμβευσε στα 92κ. ελευθέρας και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Σε μία πολύ δύσκολη κατηγορία ο πρωταθλητής του ΑΠΟΡ απέδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και με έξι διαδοχικές νίκες βρέθηκε στον τελικό να διεκδικεί το χρυσό μετάλλιο. Ο Καραβάνος νίκησε αρχικά τον Φινλανδό Λιέδες με 8-0, τον Πολωνό Ρουτκόβσκι με τεχνική υπεροχή, τον Λιθουανό Παουλάουσκας με τεχνική υπεροχή. Στη συνέχεια, παρά την κούραση επικράτησε του Λετονού Μπαρίνοβς με 3-1, του Ρουμάνου Μετέα με τεχνική υπεροχή και του Ουκρανού Τσβίχουν με 3-1.

Στον τελικό ο Νίκος Καραβάνος αντιμετώπισε τον Ουκρανό Ποστόβι και ηττήθηκε με αποτέλεσμα να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο και να φέρει τη μεγαλύτερη επιτυχία της Ελλάδας στη διοργάνωση. Ο Κρητικός πρωταθλητής αγωνίστηκε και στην ελληνορωμαϊκή που κατέκτησε την 7η θέση.

Στις υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές

Νίκος Γιαγκουνίδης: 6ος στα 87κ.ελληνορωμαϊκής
Ελένη Γαβρινιώτη: 7η στα 54κ. γυναικείας Πάλης
Αρίωνας Κολοσέντας: 7ος στα 97κ. ελληνορωμαϊκής
Γεωργία Χασαμπαλιώτη: 8η στα 57κ. γυναικείας Πάλης
Γιώργος Χεριστανίδης: 8ος στα 77κ. ελληνορωμαϊκής
Ιάσωνας Μαργαριτίδης: 13ος στα 60κ. ελληνορωμαϊκής
Φωτεινή Ναλμπάτη: 14η στα 61κ. γυναικείας Πάλης
Αλέξανδρος Μεϊντής: 14ος στα 75κ. ελευθέρας
Γιάννης Τσακερόπουλος: 15ος στα 80κ. ελευθέρας
Ευαγγελία Κυρτσάκη: 16η στα 50κ. γυναικείας Πάλης
Γιάννης Καρούτσος: 22ος στα 55κ. ελευθέρας
Ιωσήφ Νικολαΐδης: 22ος στα 71κ. ελευθέρας

Μετά το τέλος των αγώνων οι αθλητές των συλλόγων ΑΠΟΡ, Ολυμπιονίκης Βόλου και ΑΣ Ταξιάρχης συμμετείχαν σε διήμερο καμπ προετοιμασίας. Στους αγώνες συμμετείχαν και οι αθλητές του ΠΑΟΚ