Το ασημένιο μετάλλιο στο πολύ δυνατό τουρνουά «Pytlasinki memorial» που διεξάγεται στην Πολωνία κατέκτησε ο Λαοκράτης Λεσίδης. Ο Ελληνας πρωταθλητής αγωνίστηκε στα 97κ. της ελληνορωμαϊκής και είχε εξαιρετική παρουσία, σε μία διοργάνωση που είχε «μαζέψει» ορισμένους από τους καλύτερους αθλητές της Ευρώπης.

Στο εναρκτήριο παιχνίδι ο Ελληνας πρωταθλητής νίκησε με 10-2 τον Ουκρανό Ντεκτιάροφ. Στην συνέχεια απέκλεισε τον Αλγερινό Μπουντγεμλίνε με τεχνική πτώση. Στον ημιτελικό έκαμψε την αντίσταση του Λευκορώσου Σούμσκι με τεχνική πτώση. 

Στον τελικό αντιμετώπισε τον Ουκρανό Κόζλιουκ. Σε έναν αγώνα που ήταν προγραμματισμένος να αρχίσει στις 17:00 και ξεκίνησε στις 23.05, ηττήθηκε με 7-0 και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Στον πάγκο του Κεσίδη, κάθισε ο Μόησεν Παριγέι. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός βρίσκεται στην Πολωνία για το διεθνές τουρνουά που συμμετάσχει η Πρεβολαράκη και με την ευκαιρία καθοδήγησε και τον Ελληνα πρωταθλητή. . Η κυρία της ελληνικής Πάλης θα αγωνιστεί στα ρεπεσάζ του Poland Open