Ξεκινάει σήμερα η προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών στο διεθνές τουρνουά της Κροατίας. Ο Ηλίας Παγκαλίδη που θα αγωνιστεί στα 87κ. θα αντιμετωπίσει τον Τούρκο Κενγκίζ (20 ΜΑΤ Α).

Ο Λαοκράτης Κεσσίδης στα 97κ. θα παλέψει με το νικητή της αναμέτρησης Τουρντίεφ (Ουζμπεκιστάν) – Ράτκοβιτς (Τουρκία) (63 ΜΑΤ Β).

Η ελληνική αποστολή, έφτασε χθες στο Ζάγκρεμπ και εκτός από το πολύ δυνατό τουρνουά θα συμμετάσχουν σε καμπ προετοιμασίας.

Οι αθλητές της ελληνορωμαϊκής Ηλίας Παγκαλίδης και Λαοκράτης Κεσίδης θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν δυνατούς αγώνες και ταυτόχρονα να προπονηθούν με αθλητές Παγκόσμιας κλάσης. Την αποστολή συνοδεύει ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Παγκαλίδης.

Δυστυχώς η Εθνική ομάδα Ελληνορωμαϊκής Ανδρών δεν μπόρεσε να πάει με περισσότερα άτομα, καθώς οι διεθνείς Γιώργος Πρεβολαράκης και Μιχάλης Ιωσηφίδης έμειναν στην Αθήνα. Ο πρώτος βρίσκεται στην ανάρρωση από τον κορονοϊό κι ο δεύτερος είναι στο στάδιο της αποθεραπείας μετά τον τραυματισμό του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης συνεχίζει σε συνεργασία με τους ομοσπονδιακούς προπονητές να δίνει την ευκαιρία στους διεθνείς αθλητές να βρίσκονται σε συνεχή προετοιμασία, προκειμένου να είναι έτοιμοι για το 1ο ΠροΟλυμπιακό τουρνουά της Ουγγαρίας που θα διεξαχθεί από 18 έως 21 Μαρτίου.