Η καρδιά της Ευρωπαϊκής Πάλης χτυπάει στο Λουτράκι. Μετά από ένα εκπληκτικό διήμερο στο Grappling, η λουτρόπολη της Κορίνθου είναι έτοιμη να φιλοξενήσει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U15 μέσα από το οποίο θα αναδειχθούν και θα συστηθούν στο κοινό οι παγκόσμιοι πρωταθλητές και οι ολυμπιονίκες του μέλλοντος.Περισσότεροι από 700 αθλητές από 35 χώρες θα πλημμυρίσουν το κλειστό γυμναστήριο «Γεώργιος Γαλανόπουλος» με στόχο να διακριθούν σε όλα τα στυλ της Ολυμπιακής Πάλης. Την Τετάρτη (15/5) η δράση θα ξεκινήσει με την
Ελευθέρα πάλη, ενώ η ημέρα θα κορυφωθεί με την τελετή έναρξης.Το πρόγραμμα ξεκινά στις 11.00 το πρωί με τους προκριματικούς, ενώ στις 16:30 θα διεξαχθεί η τελετή έναρξης, για να ακολουθήσει το απογευματινό πρόγραμμα με τους αγώνες της ζώνης των μεταλλίων.

Την Πέμπτη η Ελευθέρα θα ολοκληρωθεί με την τελική φάση, ενώ παράλληλα θα ξεκινήσει και η Πάλη Γυναικών. Την σκυτάλη θα πάρει την Παρασκευή η Ελληνορωμαϊκή, με τους νικητές να ανεβαίνουν στο βάθρο το Σάββατο μετά τους τελικούς.Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U15, όπως και το αντίστοιχο του Grappling που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαΐου, τελούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, με τη συνεργασία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας του αθλήματος.

Η Ελλάδα θα αγωνιστεί με 41 αθλητές σε όλα τα στυλ, με στόχο φυσικά τη διάκριση και αρκετά μετάλλια.